Kolik peněz nabídne půjčka od mBank?

11.01.2016

Právě mBank dnes patří mezi banky, které jsou sice menší, ale které nabídnou skutečně širokou nabídku zajímavých produktů. Sem patří také běžná půjčka.

Kolik peněz nabídne půjčka od mBank?

(Foto - zdroj: shutterstock.com)

Podívejme se na to, kolik peněz nabídne. Když si bereme půjčku, měli bychom hledět na několik důležitých informací. Je to třeba jednoduchost získání, stejně jako to je třeba rychlost vyřízení. Dále je nutné hledět na úrokové sazby a RPSN. Zde platí, že čím jsou nižší, tím pro nás lépe. Zapomínat bychom však neměli ani na to, že půjčka by nám měla v první řadě pomoci. I proto by měla nabídnout přesně takové sumy, které budeme potřebovat.

Kolik peněz nabídne mBank?

O této bance a její půjčce můžeme s jistotou říci, že dnes patří mezi klasické bankovní úvěrové produkty. Nejenom pro základní charakteristiku, ale i pro to, kolik peněz lze vlastně získat. Začneme-li tou nejmenší částkou, tak už ta sama o sobě je poměrně zajímavá. Jedná se po sumu 10 000 korun českých. Z té se lze následně dostat mnohem výše, a to až na částku 500 000 korun. Je to přesně půl milionu, které je maximem, o které můžeme jako zájemci o peníze požádat. Samozřejmostí je, že nás mBank neomezuje v tom, na co konkrétně můžeme peníze využít. Půjčka je neúčelová a tak je to čistě jenom na nás samotných a na našem uvážení.

Peníze si nakombinujete se platností. Také na webu mBank.cz

S penězi logicky souvisí také splatnost, kterou bychom si měli jako žadatelé také zvolit. I zde máme na výběr. Nejkratší dobou, po kterou můžeme tuto půjčku splácet, je doba jednoho roku – tedy 12 měsíců. Naopak tou nejdelší dobou je lhůta 84 měsíců. Zde musíme podotknout, že není dostupná u všech částek. Web mBank.cz ji uvolní až ve chvíli, kdy máme v plánu vzít si skutečně vysokou částku. A podle čeho správnou splatnost vybírat? Pamatujte, že čím delší doba splácení, tím menší měsíční splátka, ale tím větší může být celkově splatná suma.

18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Nejprodávanější pobyty

Mohlo by Vás zajímat

Chcete být informováni
o nových slevách?

odhlásit z odběru

Často hledáte