Neotřelý poznávací zájezd

28.01.2015

Poznávací zájezd do Vatikánu, na sopku Vesuv, do Pompejí, na Capri, do Říma a dokonce i do proslulé Neapole. Nezapomenutelné zážitky na Vás čekají. Obdarujte sebe i svou drahou polovičku nezapomenutelnou dovolenou na překrásných místech plných historie.

Neotřelý poznávací zájezd

(Foto - zdroj: shutterstock.com)

Sopka Vesuv, Pompeje a Neapol

Jako součást zájezdu navštívíte proslulou sopku Vesuv, kde se budete moci projít okolu kráteru a následně navštívíte i Pompeje, které sopka svou erupcí v roce 79 doslova pohřbila.

Sopka samotná měří 1279 metrů a k jejímu kráteru se dostanete po 11 kilometrové silnici. Z jejího vrcholku se pokocháte nádherným výhledem na Neapolský záliv a ostrovy Ischia, Procida a Capri. Na vrcholku sopky jsou k zakoupení i různé suvenýry, žádné slevy sice neuplatníte, ale budete mít památku na vždy. Následně se vydáte do Neapole, kde se Vám naskytne příležitost navštívit třetí největší Italské město a mnohými také považované za nejkrásnější město Itálie vůbec.

Historické srdce města Neapole je dokonce zapsáno na seznamu památek UNESCO. Uvidíte například hrad Castel Nuovo, Galerii Umberto, Teatro San Carlo, královský palác Palazzo Reale, Piazza del plebiscito a kostel San Francesco di Paola.

 

V Římě je historie na každém kroku

Díky 5 dennímu zájezdu budete mít dostatek času na poznání Římu i jinak, než jen obdivováním památek. Ochutnáte vyhlášené italské speciality jako je pizza pečená na plechu, italská zmrzlina, parmazán, víno a pravé italské těstoviny. Jedinečnou atmosféru Říma ještě dokreslují malá náměstíčka, kostely, fontány a úzké, zapadlé uličky. Zaručeně občas sami sebe přistihnete, jak stojíte a nasáváte zdejší atmosféru. Ačkoliv budete mít v Římě velké množství volnosti, nepřijdete v rámci Slevomat pobyty pro dva ani o prohlídku z průvodcem.

Navštívíte nejznámější místa - Koloseum, kde se sehrálo nespočet gladiátorských zápasů, Pantheon, chrám zasvěcený všem bohům, postavený v dávných dobách Římany a nakonec Forum Romanum, centrum veřejného dění.

18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Nejprodávanější pobyty

Mohlo by Vás zajímat

Chcete být informováni
o nových slevách?

odhlásit z odběru

Často hledáte