O2 a veřejná správa – co má k dispozici?

07.02.2017

Když už je to cílení spojené s podnikatelským segmentem, je to často i cílení na klienty z oblasti veřejné správy. Přesně to může nabídnout i O2. Zjistěte spolu s námi, jaké služby jsou k dispozici.

O2 a veřejná správa – co má k dispozici?

(Foto - zdroj: shutterstock.com)

Hned na úvod je třeba říci, že konkrétním institucím se tento operátor snaží předkládat především komplexní řešení, která mohou využívat na svých pracováních. Může se jednat třeba o různé úřady nebo instituce, stejně jako může jít o celou řadu dalších míst, kde je třeba profesionálního a hlavně na míru sestaveného řešení. Vše však často začíná v oblasti telekomunikace nejenom v rámci té mobilní, ale i v rámci pevných linek. Samozřejmostí jsou také služby spojené s roamingem a mezinárodním volání, které nabízí operátor výhodněji.

O2 se zaměřuje i na oblast ICT

I ta je v rámci celkové efektivní práce velmi důležitá. Souvisí hlavně s jednoduchostí, rychlostí, ale také bezpečností. Pokud je něco, na co bychom neměli zapomínat, to je fakt, že v daném případě dokáže O2 zrealizovat doslova na klíč. Nejprve tedy vyslechne požadavky a následně zajistí vše potřebné k tomu, aby byly instalovány servery sloužící jako úložiště, aby mohlo dojít k efektivnímu propojení počítačů, ale aby šlo spravovat také třeba vozový park, nebo monitorovat zaměstnance. I v tomto ohledu mohou být specialisté skutečným pomocníkem, který na rozdíl od produktů pro běžné občany jedná v rámci individuálních potřeb.

Nejenom moje O2, ale i další cesty směřující ke zjednodušení

Co je cílem posledních let, to je také snaha zjednodušit vše, co se týká různé administrativy. Příkladem může být třeba vyúčtování a všech dalších služeb, které mohou souviset s informacemi o platbách. Stejně jako běžným klientům nabídne operátor službu moje O2, nabídne i institucím řešení, díky kterému mohou poznat výhody spojené třeba s tím, jak jednoduše lze své služby vyúčtovat, nebo zaplatit.

18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Nejprodávanější pobyty

Mohlo by Vás zajímat

Chcete být informováni
o nových slevách?

odhlásit z odběru

Často hledáte