Podzimní radovánky

14.10.2014

Vyražte sami, nebo třeba i ve dvou, na víkendový i vícedenní dovolenou po České republice nebo za krásami cizích zemí. Užijte si dobrého jídla, wellnes procedur a krásné přírody a zapomeňte na každodenní pracovní rutinu.

Podzimní radovánky

(Foto - zdroj: shutterstock.com)

Víkend ve dvou

Hoďte všechny starosti za hlavu a vyražte na víkend do přírody. Se slevou na ubytování v Krkonoších vám hotely nabídnou nabitý týden plný wellnes, švédských stolů a večere formou rautu "all you can eat". Na své si tedy přijdou i milovníci jídla.

V létě i v zimě Krkonoše nabízejí svým návštěvníkům stále větší a větší množství zajímavých aktivit a tipů na výlety. V létě turisté ocení turistické trasy už pár kroků od hotelu, v zimě zase lyžaři využijí lyžařské areály. Pobyt si můžete zpestřit dalším programem - v okolí jsou k dispozici jízdy na kolech, bobové dráhy, volejbalové kurty, minigolf, lanová centra a spousta dalších.

Se svou drahou polovičkou si tak užijete zaslouženého odpočinku a spousta zábavy, která vás vytrhne z kažodenní rutiny.

Hurá do ciziny

Výlety po naší republice vás už omrzely a přesto byste někam vyrazili? Slevu získáte i pro cestování do zahraničí. Pokud nechcete cestovat daleko, vyražte do Bratislavy. Ta vám nabídne krásné historické centrum plné kaváren, restaurací a muzeí. Navíc pro vás na Slovensku nebude ani problém jazyková bariéra.

Cestovat můžete ale i dál - například do Paříže, kde si užijete několik dní plně nabitého programu. Navštívíte Eiffelovu věž, Tuilerijské zahrady a užijte si atmosféru tohoto nádherného historického města. Hisorické památky najdete i v hlavním městě Itálie - Římě. V rámci zájezdu navštívíte sídlo papeže a prohlédnete si architektonické skvosty jako je Sixtinská kaple, Apoštolský palác nebo Koloseum.

18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Nejprodávanější pobyty

Mohlo by Vás zajímat

Chcete být informováni
o nových slevách?

odhlásit z odběru

Často hledáte