Poslední letní dny

25.08.2014

Letní prázdniny nám pomalu končí a s nimi i teplé počasí. Je na čase vybrat zbývající dovolenou a udělat poslední tečku za létem. Vydejte se na týden, ale třeba i jenom na jeden den někam za sportem, relaxací nebo na dovolenou.

Poslední letní dny

(Foto - zdroj: shutterstock.com)

Relaxace

Pár pohodových dní si užijete i u nás. Stačí vyrazit na Českomoravskou vysočinu, kde v chráněné krajinné oblasti Žďárské vrchy najdete penziony s nabídkou mnoha wellness procedur. Při vícedení nebo opakované návštěvě si navíc užijete dovolenou se slevou na ubytování.

Po příjemné relaxaci pak neváhejte vyrazit do okolí. Příroda Českomoravské vysočiny je určena nejenom turistům, ale také pro cyklisty. Milovníci kultury a architektury mohou vyrazit do nedalekého Žďáru nad Sázavou, kde najdou vedle cisterciáckého kláštera, zámku s Muzeem knihy také kostel původem ze 13. století.

Sport

Rádi si užijete den plný sportu v nádherné přírodě? Vyražte se slevou na minigolf a nebo na plnohodnotné golfové hřiště.

Minigolf vám nabídne, stejně tak jako golf, 18 jamek. Na těch vyzkoušíte nejenom svůj talent, ale potrénujete i hlavu při promýšlení správného úderu přes nerovnosti, vyvýšeniny a překážky. Od minigolfu vás neodradí ani špatné počasí - stačí využít hřiště v indoor areálu.

Po natrénování správné techniky je čas vyrazit do terénu. V areálu golfových hřišť najdete tréninkové plochy, kde svůj um můžete ještě zdokolalovat. Pokud jste talent stále nenašli, můžete svůj první úder vyzkoušet pod dozorem instruktora.

Náročnější golfisti by měli zavítat do Svobodných Hamrů, kde 9jamkové hřiště klubu patří jistě mezi atraktivní herní plochy. U řeky Chrudimky si vyzkoušíte zdolávání celé řady vodních překážek.

18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Nejprodávanější pobyty

Mohlo by Vás zajímat

Chcete být informováni
o nových slevách?

odhlásit z odběru

Často hledáte