Regenerační wellness pobyt pro dva

30.01.2015

Lázeňský dům Praha Vás láká na příjemné ubytování s polopenzí, masážemi s parafínovým zábalem, inhalací minerální vodou nebo vířivkou, jemnou masáží, ošetření rukou a k tomu plavání v krytém bazénů. Je jen na Vás, který z nabízených wellness balíčků si vyberete.

Regenerační wellness pobyt pro dva

(Foto - zdroj: shutterstock.com)

Dokonalá dovolená v lázeňském domě

Toužíte po dokonalém odpočinku? Potom jsou pro Vás lázně tou nejlepší volbou. V Luhačovicích si dopřejete celou řadu wellness procedur, díky kterým si užijete relaxaci do sytosti. Lázeňský dům najdete v pražské čtvrti, nedaleko pěší zóny Jurkovičovy aleje, v jejímž pokračování je přehrada vzdálená 10 minut chůze. V lázeňském domě najdete v jedné budově ubytování, léčebnou část, stravování i krytý vyhřívaný bazén a saunu.

Ubytováni budete v pokojích vybavených vlastním sociálním zařízením se sprchou a mají oddělené postele. Pokoje typu "lux" se cena pokoje zvyšuje, stále máte ale nárok na jisté slevy a tak za den zaplatíte jen o 400 Kč navíc. Stejně tak pak u pokojů "VIP" o 200 Kč/den, které mají navíc ledničku, rychlovarnou konvici, manželskou poste a TV. Potřebujete-li jednolůžkový pokoj, tak budete připlácet od 100 do 250 Kč/den.

 

Odpočiňte si ve wellness centru

Pobyt Vám Zpříjemní chvíle strávené v krytém bazénu s masážní lavicí nepravidelného tvaru, hluboký je 1,3 m a je opatřen cvičebními madly po stranách a rehabilitační chodník se studenou a teplou vodou na prokrvení dolních končetin včetně vířivky, masáže nohou a vodní rotoped. Slevomat pobyty pro dva nabízejí jen to nejlepší a tak namísto chlóru je voda ošetřena ozónem, takže se nemusíte bát žádných chemikálií.

Přímo v lázeňském léčebném domě Praha můžete ochutnat a také absolvovat pitnou kůru přírodního minerálního pramene Viola, který je známý svým složením a patří mezi silně mineralizované prameny Luhačovic a potrubím o délce 1368 m je doveden až do lázeňského domu.

18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Nejprodávanější pobyty

Mohlo by Vás zajímat

Chcete být informováni
o nových slevách?

odhlásit z odběru

Často hledáte