Slevy na dovolenou přibývají

15.04.2014

Podle kalendáře bychom měli být někde uprostřed jara, ale počasí říká něco jiného. Venku nechutných pět stupňů nad nulou a jásot přichází při pohledu na teploměr, který ukáže alespoň patnáct stupňů. V tu chvíli začne každý z nás plánovat, co pohodlného si vzít na sebe, protože nás už nebaví nosit tlusté bundy a dostávat ranní facku v podobě studeného vzduchu. Abychom si tolik nestěžovali, můžeme podivuhodné počasí svádět na apríl, to ale nic nezmění na tom, že venku je zima jako na Sibiři. Nicméně pokud zůstaneme doma a porozhlédneme se po internetech, můžeme si všimnout, že slevové portály již nabízejí zajímavé slevy na letní dovolenou.

Slevy na dovolenou přibývají

(Foto - zdroj: shutterstock.com)

Není od věci se již teď, v pochmurném dubnu, poohlížet po zajímavých nabídkách slevových portálů, které nabízejí ve většině případech výhodné nabídky a slevy na zájezdy a ubytování. Někdo by si řekl, že je ještě brzy řešit dovolenou, ale opak je pravdou. Pokud chcete v létě vycestovat sami, s přítelkyní či přítelem nebo s rodinou je nejvyšší čas to řešit. Je třeba rozmyslet si, kam vlastně chcete vycestovat, jestli vás více zajímá koupání v moři a blbnutí na pláži, nebo raději uvítáte možnost podívat se po historických památkách a poznat krásy jiných koutů světa. 

Důležité je také promyslet, kolik peněz chcete do letní dovolené investovat. Popřípadě, kolik peněz jste schopni našetřit, abyste si nezruinovali svůj rozpočet. Výhodné slevy na slevových portálech vám zcela jistě hrají do karet. Většinou bývají ceny zájezdů a ubytování nastaveny tak, aby byly pro vás co nejvýhodnější, proto tedy slevy dosahují někdy až 50%. A to se vyplatí!

Abychom se ale nezaměřili jen na letní dovolené, je nutností říct, že portály se slevami jsou velice rozmanitým místem, kde můžete utrácet. Mimo zájezdů a ubytování lze pořídit výhodné poukazy také na jídlo a pití, krásu a zdraví, zábavu, sport a služby a zboží. Tak šup šup, běžte vybírat!

18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Nejprodávanější pobyty

Mohlo by Vás zajímat

Chcete být informováni
o nových slevách?

odhlásit z odběru

Často hledáte