Wellness pobyty pro dva

21.11.2014

Slevové portály jsou plné pobytů pro dva ať už v České republice nebo v zahraničí. Pro vychutnání romantických chvil není zdaleka nutné zbytečně utrácet peníze a stačí navštívit jedno z našich krásných měst. Ceny jsou přívětivé a program nabitý, tak nač se déle rozmýšlet.

Wellness pobyty pro dva

(Foto - zdroj: shutterstock.com)

Zámecký hotel Ctěnice

Zámecký hotel Ctěnice se nachází kousek od Prahy v prostorách zámeckého areálu Ctěnice. Dněšním majitelem komplexu je město Praha, které nechalo celý objekt zrekonstruovat. Hotel nabízí romantické ubytování ve 26 pokojích, které svým vzhledem nastavují stylovou dobovou atmosféru. Když využijete tyto slevomat pobyty pro dva, tak na vás v balíčku čeká ubytování pro dvě osoby, snídaně formou teplého i studeného bufetu, romantická 4chodová večeře pro 2 osoby a wellness. Součástí wellness je i speciální procedura Garra Ruffa, při níž si necháváte dělat pedikůru malými rybkami, které bezbolestně obrušují kůži a zbavují ji nadbytečných a odumřelých kožních buněk.

 

Wellness v Krumlově

Dalším romantickým místem, které stojí za navštívení je Český Krumlov. Slevomat pobyty pro dva nyní nabízejí třídenní pobyt v historickém centru Českého Krumlova, jež zahrnuje bohatou bufetovou snídani, tříchodovou večeři, neomezený vstup do bazénu, fitness a vířivku. Ubytováni budete ve čtyřhvězdičkovém hotelu Old Inn, který se nachází na náměstí Českého Krumlova, který je jako jedno z mála českých měst zapsaný na seznamu kulturního dědictví UNESCO. Hotel je tvořen ze tří budov, z nichž pravé křídlo je jednou z nejstarších budov ve městě, střední část hotelu byla vybudována v období středověku a nejmladší levé křídlo pochází z 18. století.

18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Nejprodávanější pobyty

Mohlo by Vás zajímat

Chcete být informováni
o nových slevách?

odhlásit z odběru

Často hledáte