Nalaďte živé přenosy a pozvěte přátele. Letošní rok toho nabídne mnoho

04.04.2018

Jste sportovním fanouškem? Pokud ano, jistě víte, že letos toho nabídnou živé přenosy opravdu mnoho. Vzhledem k blížícím se sportovním událostem bude na co se dívat. A to nejenom prostřednictvím iVysílání.

Nalaďte živé přenosy a pozvěte přátele. Letošní rok toho nabídne mnoho

(Foto - zdroj: URALSKIY IVAN / Shutterstock.com)

Jenom málokdo chce sledovat sport sám. Pokud nechcete chodit do barů a hospod, pozvěte své přátele k vám domů. Nejenom, že jim nabídnete konkrétní přenos, ale zapomínat by se nemělo ani na občerstvení. Co je nezbytností? Určitě dostatek nápojů, kterým dominuje pivo a víno. Dále by to měly být chipsy, oříšky a další pochutiny. A když se oblíbenému týmu utkání podaří? Můžete bouchnout láhev bublinek.

Živé přenosy jste již našli. A kde najít akční zboží?

Pokud už víte, kde budete dané sporty sledovat, můžete se pustit do druhé fáze vašich příprav. Tím chceme říci, že živé přenosy máte vyřešeny a tak můžete začít hledat, kde nakoupíte požadované občerstvení v akci. I to je dobré zjistit, protože mnoho supermarketů nabídne slevy ve výši až několika desítek procent. A to v objemu, která plánujete koupit, znamená úsporu stokorun i tisícikorun. Ideální je podívat se na akční letáky a z nich si vypsat svůj nákupní seznam, se kterým jednotlivá místa objedete.

Sledovat budete živé přenosy zdarma a jídlo budete mít s výraznou slevou

Již tedy víte, jak výhodně nakoupit, a podle letáků zjistíte, kde to bude. A k jakým sportovním událostem své přátele poznat? Živé přenosy zdarma doporučujeme naladit v nejbližší době ke dvěma hlavním. Tím prvním je rozhodně zimní olympiáda, která začíná už na počátku měsíce února. Místem konání bude Pchjongčchang a tak je logické, že sledovat olympiádu bude nejpohodlnější právě z domova. Dále si určitě počkejte i na měsíc květen, který je známým termínem pro všechny hokejové fanoušky. To je totiž onen termín, kdy začíná pravidelné Mistrovství světa v hokeji.

18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Nejprodávanější pobyty

Mohlo by Vás zajímat

Chcete být informováni
o nových slevách?

odhlásit z odběru

Často hledáte