Dovolená na poslední chvíli

13.07.2014

Léto je tady a všechny rodiny, kamarádi a páry se naplno připravují na odjezd na dolovenou. Písečné pláže v Chorvatsku, Řecku atd. lákají turisty ze všech koutů Evropy. Určitě se také těšíte na svoji dovolenou. Vy žádnou nemáte? To je škoda... Může to mít více příčin buďto jsou na Vás zájezdy drahé, nebyl čas nebo se Vám prostě nechce nikam cestovat. S prvními dvěma příčinami Vám mohu pomoct. Mrkneme tedy společně na nějaké řešení.

Dovolená na poslední chvíli

(Foto - zdroj: shutterstock.com)

Přes rok, kdy každý z nás chodí pravidelně do práce je někdy velice těžké si naplánovat dovolenou. Obzvlášť když nám náš zaměstnavatel z nějakého důvodu nemůže vyjít vstříc. Dovolená ve vytouženém termínu nás v takovém případě může vyjít na pěkně velký obnos peněz. Jedna možnost je využít slevy v oblasti last-minute zájezdů, kdy už si vybíráte z omezené nabídky, ale vyjde to o hodně levněji.

Druhá možnost jakou využívám já, je využívání slev na zájezdy. Jelikož často vůbec ani nevím, kam se na dovolenou vydat, poskytuje mi projíždění slev i inspiraci. Všechno si prohlížím doma na internetu a tak nemusím obíhat ani žádné cestovky. Zakoupím si pouze kupón (voucher), který mi pak slouží jako potvrzení o zakoupení zájezdu. Výběr se tak pro mě stává snadnějším a také přehlednějším. Tímto způsobem také znatelně ušetříte a můžete si vybrat dovolenou v podstatě kdykoliv.

Před rokem jsem se tímto způsobem vypravil prozkoumat tajuplné chrámy Angkjoru, Phnom Penh a bílé pláže Sihanoukville v Kambodži. Bylo to naprosto úchvatné, prošel jsem nespočet památek a když jsem byl unavený, jednoduše jsem si šel lehnout na pláž a relaxoval. Foťák s sebou byl samozřejmě nutnost a díky němu mám také na co vzpomínat. Jelikož přítelkyni nemám, vypravil jsem se na zájezd sám. Lidé byli velice přátelští a domluvil jsem se lehce a bez problémů. Strávil jsem na dovolené celkem 9 dní, z toho 8 nocí a rozhodně ani jediného dne nelituji. Nebýt takovéhle konkrétní nabídky, nikdy bych snad do Kambodži ani nejel.

Vemte tedy kamarády, příbuzné či rodinu a zkuste se také podívat na tyto pravidelné nabídky. Třeba Vás také něco osloví a podíváte se někam kde jste ještě nikdy nebyli. Hlavně se dobře sbalte a nedělejte to jako já. Minulá dovolená byla sice skvělá, ale nechal jsem doma spodní prádlo a zubní kartáček. Nakupovat takové potřebné věci hned první den nikomu nedoporučuji.

18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Nejprodávanější pobyty

Mohlo by Vás zajímat

Chcete být informováni
o nových slevách?

odhlásit z odběru

Často hledáte