Kam s webem Slevomat na výlet? Třeba na Vysočinu

31.08.2015

Naše země nabídne celou řadu zajímavých míst, které rozhodně stojí za návštěvu. A řadu z nich nejdeme také na Vysočině. Zjistěte, co tato oblast turistům může nabídnout.

Kam s webem Slevomat na výlet? Třeba na Vysočinu

(Foto - zdroj: shutterstock.com)

V první řadě to mohou být určitě nízké ceny pobytů a ubytování. A to v případě, že vyrazíte se slevovým portálem Slevomat. Právě ten je u nás jedničkou v oblasti poskytování zajímavých slev. A to i takových, které přesahují 50 procent. Řada hotelů a penzionů, kam můžete vyrazit, se nachází třeba nedaleko zajímavého města Telč. To nadchne jak renesančním zámkem, tak třeba i měšťanskými domy a zajímavým podloubím. Neméně vyhledávaná je ale i oblast Zelené hory a zde umístěného poutního kostelu.

Slevomat nabídne pobyty i do okolí Třebíče

Vyrazit ale zde také na pobyt, které bude spojený s městem Telč. A co právě zde můžete najít? Místní židovskou čtvrť, ve které se nachází synagoga a hřbitov. Zajímavostí je, že tyto památky jsou zapsané na seznam Unesco. Ve městě ale nechybí ani románsko-gotická bazilika svatého Prokopa. Slevomat však své pobyty nemusí nutně směřovat jenom do této oblasti. Při našem výběru můžeme dát přednost i lokalitě Humpolce, který proslavil film Marečku, podejte mi pero! Máte-li rádi originalitu, můžete zde navštívit muzeum právě dotyčného Hliníka.

Slevomat pobyty pro dva mohou na Vysočině nabídnout i zábavu

Pokud památky a muzea nejsou tím, co vás láká, nezoufejte. Vyrážíte-li se svým partnerem nebo partnerkou, mohou být Slevomat pobyty pro dva koncipovány i jako zábavné. Stačí se ubytovat v okolí Jihlavy, nebo přímo v ní. Díky tomu lze navštívit třeba unikátní podzemí se světélkující chodbou, ale také zoologickou zahradu, nebo unikátní aquapark s názvem Vodní ráj. Vše poté doplňuje i město Dalešice, kde můžete navštívit místní pivovar, který je známý z filmu Postřižiny. Ani ten vás rozhodně nezklame.

18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Nejprodávanější pobyty

Mohlo by Vás zajímat

Chcete být informováni
o nových slevách?

odhlásit z odběru

Často hledáte