Slevomat a oblast jižních Čech – to jde dohromady

07.09.2015

Proč cestovat se slevkovým portálem Slevomat? Jelikož nabídne nejenom řadu míst, které můžete poznat, ale hlavně skvělé ceny všech nabízených pobytů. A ty mohou být i menší, než poloviční.

Slevomat a oblast jižních Čech – to jde dohromady

(Foto - zdroj: shutterstock.com)

A protože možných míst, která můžete navštívit, je celá řada, rozhodně nezapomínejte na možnosti jižních Čech. Začít můžeme třeba Českými Budějovicemi. Zde je známým místem třeba náměstí Přemysla Otakara II., popřípadě také známá gotická Černá věž, nebo také známé Masné krámy – nejznámější budějovická pivnice.

Díky serveru Slevomat můžete vyrazit i do oblasti rybníků

Jsou ale i lidé, kteří více než historické a kulturní zajímavosti milují přírodu. V takovém případě také existují místa, která rozhodně nezklamou. Jelikož celá oblast je proslavená rybníkářstvím, může Slevomat nabídnout pobyty třeba do míst, kde to budete mít kousek do oblasti okolo města Třeboň, která je součástí biosférické rezervace Unesco. Stejně tak lze vyrazit na prohlídku rybníků. Jako je třeba Svět, stejně jako navštívit také Dům přírody Třeboňska. Na co byste neměli zapomínat, to je také ochutnávka místního kapra.

Slevomat pobyty pro dva mohou být i romantické

Pokud vyrážíte v páru, rozhodně vás tento slevový server nadchne i místy, které jsou spojeny s romantikou. A tím místem je především Český Krumlov. V takovém případě vynechejte Muzeum Tortury a raději navštivte místní hrad a zámek. Zaujme ale také Plášťový most, stejně jako letohrádek belarie. Pokud je Český Krumlov ale také s něčím spjatým, je to divadlo s otáčivým hledištěm. S takovým kulturním zážitkem mohou být Slevomat pobyty pro dva rozhodně nezapomenutelné. A to ať už si najdete pobyt přímo ve městě, nebo v některém z hotelů nebo penzionů, které se nacházejí poblíž. Vyrazit ale můžete i jinam, a to třeba do Tábora, nebo na zámek ve městě Hluboká nad Vltavou.

18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Nejprodávanější pobyty

Mohlo by Vás zajímat

Chcete být informováni
o nových slevách?

odhlásit z odběru

Často hledáte