Slevomat přináší víc pro každého

27.03.2015

Slevomat je jedním ze slevových serverů, které přinášejí slevy prakticky na cokoliv. Velice oblíbené jsou především pobyty pro dva, tedy prodloužené romantické víkendy pro partnery. Nejvíce oceníte skutečnost, že můžete vyrazit do luxusního hotelu za skvělou cenu, neboť na slevových serverech jsou až 70% slevy.

Slevomat přináší víc pro každého

(Foto - zdroj: Michal Horacek)

Když si to porovnáte s původní cenou za noc, tak zjistíte, že rozdíl je skutečně znatelný. Navíc slevy se netýkají jen víkendových pobytů pro dva, ale také rodinných dovolených například do Itálie, Chorvatska a nechybí ani letecké zájezdy. Zkuste sledovat nabídky a najděte si svou slevu.

Slevomat pobyty pro dva za ty nejlepší ceny

Jestliže chcete opravdu ušetřit, pak sledujte slevy dnes. Aktuální slevy vám umožní ušetřit nemalou sumu peněz a vyrazit na dovolenou snů. Protože právě dovolená může v rodinném rozpočtu udělat pořádný vítr. A jaké slevy dnes jsou aktuálně v nabídce? Jarní a podzimní pecka wellness je v nabídce pravidelně. Není divu, že jsou tyto pobyty tak žádané. Na krátkou dovolenou si mnohem snadněji vyšetříte čas. Slevomat pobyty pro dva vám zajistí maximální odpočinek, ať už zvolíte wellness pobyty, nebo třeba vyrazíte lyžovat do Alp. Jaro už je v plném proudu, přímo láká na výlet do přírody. Vyrazte například do Pece pod Sněžkou. Jaro je na horách nádherné, všechno kvete, příroda se probouzí ze zimního spánku a hlavně čerstvý vzduch a malebná příroda přímo vybízí k pěší turistice.

Jaké slevy Slevomat dnes nabízí?

Chcete udělat svému protějšku radost? Kupte mu romantický pobyt pro dva. Jde o dvoudenní až třídenní pobyty pro dvě osoby do luxusních hotelů za velice solidní ceny. Sledujte Slevomat, vyplatí se to. Navíc se vám otevřou možnosti, o kterých jste dosud pouze snili. Můžete si dopřát luxus, který je na dosah každému.

18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Nejprodávanější pobyty

Mohlo by Vás zajímat

Chcete být informováni
o nových slevách?

odhlásit z odběru

Často hledáte