Jak vybrat stylové dámské boty?

23.05.2016

Bez bot se v našem životě v podstatě neobejdeme. Je více než jasné, že příležitostí, kdy je nosit, je více než dost. Podívejte se společně s námi na to, jak vybrat ty pravé dámské boty, které nezklamou.

Jak vybrat stylové dámské boty?

(Foto - zdroj: shutterstock.com)

Mezi první kritérium výběru patří nutnost uvědomit si, na jakou konkrétní událost budeme obuv potřebovat. Pokud ples, rozhodně se hodí lodičky. Na léto jsou zase skvělou volbou například baleríny. Zapomínat však nesmíme ani na běžné volnočasové nošení, kdy se skvěle hodí například také stylové kecky. I ty jsou v dámském segmentu něčím, co zcela určitě nezklame. Tím si buďte jista.

Každé dámské boty by měly nadchnout i svým vzhledem

Jakmile máme jasno v tom, na co budeme konkrétní obuv potřebovat, můžeme se zaměřit také na jejich konkrétní design. I ten je dnes velmi důležitý, jelikož by měl primárně ladit s naším celkovým outfitem. V tomto ohledu platí, že nic nezkazíme tím, že si vybereme dámské boty v provedení, které je po barevné stránce skutečně velmi zajímavé, a tak se nejenom hodí ke všemu, ale také dokonale vyniká. Hitem jsou dnes různé pastelové barvy a jejich kombinace. Samozřejmě pokud jde o botu spíše elegantní, nebo obuv naopak na zimu, rozhodně nic nezkazíte klasikou v podobě černé barvy.

Nejenom pánské boty, ale i dámské by měly vyhovovat velikostí

Jakmile máte jasno i o vzhledu vaší boty, můžete se zaměřit primárně na správnou velikost. Ta by měla odpovídat velikosti vaší nohy. Tu zjistíte třeba podle bot, které aktuálně nosíte. Také je třeba myslet na to, že noha by se v botě neměla nijak výrazně pohybovat, stejně jako by bota rozhodně neměla tlačit. I to by měly splňovat jak pánské boty, tak i ty dámské. Jakmile zohledníte i toto kritérium výběru, je dobré ještě zkontrolovat materiál, zda se na něm nenachází jakékoliv vady a zde je vše skutečně tak kvalitní, jak požadujete. Jedině tak získáte jistotu, že bude daná bota opravdu v pořádku.

18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Nejprodávanější pobyty

Mohlo by Vás zajímat

Chcete být informováni
o nových slevách?

odhlásit z odběru

Často hledáte