Jaké půjčky nabídne Raiffeisenbank podnikatelům?

23.01.2017

I podnikatelé potřebují úvěry. Proto řada bank cílí svými nabídkami přímo na ně samotné. Podívejme se proto konkrétně, co jim může přinést Raiffeisenbank. Tedy jedna z největších bank na trhu.

Jaké půjčky nabídne Raiffeisenbank podnikatelům?

(Foto - zdroj: shutterstock.com)

Podnikatelské úvěry jsou dnes cestou, kterou mohou využívat živnostníci a malé firmy, stejně jako velké korporace, nebo začínající podnikatelé. Ať už je vaše situace jakákoliv, měli byste vědět, že první a nejběžnější možností je určitě neúčelový úvěr. Ten je určený na rozvoj každého podnikání, bez nutnosti dokládat účel toho, na co budou peníze využity. Díky tomu je lze čerpat jednoduše a zároveň nám mohou pomoci v celé řadě oblastí, které se naší firmy týkají.

S Raiffeisenbank i specifických produktů

Výše uvedená půjčka sice patří mezi nejběžnější, ale rozhodně ne mezi jediné. Pokud více než půjčku potřebujete spíše předschválenou finanční rezervu, má pro vás Raiffeisenbank připraven kontokorentní úvěr. Díky němu můžete v rámci firemního účtu do mínusu. Stejně tak lze využít i další varianty produktů, kam se řadí třeba úvěr investiční. Ten je využíván v souvislosti s dlouhodobými investicemi – třeba do provozu. Zůstaneme-li u dalších specifických možností, je dobré se zaměřit na úvěry se zajištěním od ČMZRB. Ten je dobrý ve chvíli, kdy nechcete za peníze ručit třeba vlastní nemovitostí, nebo svým majetkem.

Co nabízí RB dále?

Hlavní možnosti úvěrů jsme si nastínili. Na co bychom však neměli zapomínat, to jsou i další cesty, které se k úvěrovým produktům vážou. Zde umí RB cílit i na ty, kteří již úvěr mají a chtějí ho zvýhodnit. Využít díky tomu mohou takzvané refinancování. Stejně tak si i podnikatelé mohou vzít hypotéku. Nikoliv ale tu klasickou, ale americkou. U té je možné čerpat peníze za stejných podmínek, jako u neúčelového úvěru. Poslední možná cesta se týká také správy vozového parku. Zde je to oblíbený autoleasing, v rámci kterého lze i koupi vozu financovat výhodně.

18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Nejprodávanější pobyty

Mohlo by Vás zajímat

Chcete být informováni
o nových slevách?

odhlásit z odběru

Často hledáte