Asijský týden v Lidlu

06.06.2014

Chcete vyzkoušet něco nového a exotického k večeři? Není nic jednoduššího než sledovat letáky, které pravidelně vydává Lidl. Většina jeho slevových akcí má nějaké téma, zpravidla související s nějakou zahraniční kuchyní. Například tento týden je to právě Asie a tak si můžete udělat originální, nové jídlo. Jestli nevíte, jak takové jídlo připravit, na internetu je receptů spousta. Jestli se Vám nechce zrovna vařit, využijte nabídku předpřipravených jídel.

Asijský týden v Lidlu

(Foto - zdroj: shutterstock.com)

Jasmínová rýže

Jedno z velice jednoduchých jídel, které můžete snadno připravit doma a nezabere Vám to více než půl hodiny. Budete potřebovat jasmínovou rýži, rostlinný olej a sůl. Nejdříve rýži propláchneme, následně zalijeme vodou kousek nad její výšku a lehce zakápneme olejem. Dvě minuty povaříme a dáme do trouby na 160°C a 20 minut pečeme, přičemž po 10 minutách rýži protrháme. Po upečení už jen necháme 5 minut stát a máme hotovo. Lidl leták zajistí skvělou cenu a Vy si můžete pochutnat na skvělém dietním pokrmu.

(produkt1)(produkt2)(produkt3)

Pravé asijské nápoje

Můžete se držet Asijské tématiky a dopřát si třeba čínský nebo japonský ležák - nejznámější je japonské Asahi. Osvěží a vyzkoušíte také něco nového. Pokud ovšem dáte radši přednost něčemu nealkoholickému a osvědčenému, využijte akce v Lidlu na Sprite. Lidl leták nabízí v akci i česká piva.

(produkt4)(produkt5)(produkt6)

Nejjednodušší příprava pokrmů

Každý nemá tolik času, aby se mohl věnovat vaření nebo nemá vaření tolik v lásce. Pokud je to zrovna Váš případ, tak i pro Vás má Lidl leták řešení. Najdete v něm i spoustu předpřipravených chutných pokrmů. Můžete si tak udělat velice dobrou večeři za zlomek času, který obyčejně stravíte vařením. Nemusíte se navíc bát, že byste něco pokazili. Dobrou chuť!

(produkt7)(produkt8)(produkt9)

18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Nejprodávanější pobyty

Mohlo by Vás zajímat

Chcete být informováni
o nových slevách?

odhlásit z odběru

Často hledáte