Co přináší aktuální leták?

17.03.2015

Co nového přináší aktuální leták pro tento týden? Tuto otázku si jistě klade většina z vás a není nic jednoduššího, než letáky pravidelně sledovat. Víte, co jsou to pravidla „výhodného“ nakupování?

Co přináší aktuální leták?

(Foto - zdroj: shutterstock.com)

Prakticky každý supermarket nabízí pravidelné slevové akce, které se každý týden mění. Aby byli zákazníci neustále v obraze, přináší aktuální letáky, ve kterých se zákazníci dozvědí vše, co potřebují. Jaké zboží bude tento týden zlevněné. Usnadní vám to pak rozhodování, zda vyrazit na velký nákup do Billy nebo do Kauflandu.

Kaufland leták přináší mnoho zajímavostí

Aktuální leták Kaufland je plný zajímavých slev, které by rozhodně neměly uniknout vaší pozornosti. Každý týden zde můžete sledovat slevy na nejčastěji kupované potraviny, mezi které patří především oblíbené jogurty, čokolády, uzeniny a ovoce a zelenina. Víte, že potraviny tvoří nejvyšší položku našich výdajů? Ano, je to skutečně tak. Proto bychom se měli snažit šetřit především na jídle. Tím ovšem nemáme na mysli, že se budeme stravovat nekvalitně. Naopak, nakupujte kvalitní potraviny ve slevách. Leták Kaufland vám ukáže ten správný směr. Každý týden vychází nový aktuální leták, ve kterém si každý přijde na své.

Leták Billa aktuální je tu pro vás

Co přináší Billa leták pro tento týden? Jako vždy je toho opravdu mnoho. Slevy se zaměřují zejména na výrobky, které používáme pravidelně. Patří mezi ně máslo, cukr, jogurty, ale také ovoce a zelenina. Jde o produkty, bez kterých se v kuchyni neobejdete, a které tvoří významnou položku našich nákupů. Pokud chcete každý měsíc ušetřit opravdu hodně peněz, nezbude vám nic jiného, než nakupovat ve slevách. Jenže nakupovat jídlo není, jako oblečení. Každý, kdo sleduje aktuální leták Billa, ví, které položky budou tento týden v akci. Nenechte si to ujít také vy. Nejde pouze o potraviny, ale také drogistické zboží.

18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Nejprodávanější pobyty

Mohlo by Vás zajímat

Chcete být informováni
o nových slevách?

odhlásit z odběru

Často hledáte