Jižní Morava je místem, kam láká Slevomat nejvíce

24.08.2015

Jsou tuzemské lokality, které by se doslova daly nazvat jako skutečně vyhlášené. A jedním z takových míst je rozhodně i oblast jižní Moravy. Právě zde si přijdou na své milovníci vína, památek, ale i přírody.

Jižní Morava je místem, kam láká Slevomat nejvíce

(Foto - zdroj: shutterstock.com)

Samozřejmě právě pro svou zajímavost je tato oblast plně spjata s místy, které zaručeně nezklamou nikoho. I proto sem Slevomat nabízí celou řadu pobytů. A pokud chcete na některý z nich vyrazit, zkuste třeba Brno. Zde můžete navštívit třeba známou Vilu Tuhendhat, zajímavé kostely, stejně jako dominantu města, a to Špilberk. Brno však není jediným místem, které za to v této oblasti rozhodně stojí.

Dnes vám může Slevomat přiblížit i řadu přírodních krás

A jak? Stačí jenom zvolit takový pobyt, který bude poblíž některého ze zajímavých míst. To nejzajímavější rozhodně nabídnou třeba Punkevní jeskyně, které jsou spojeny s nejhlubší propastí u nás, a to Macochou. Stejně tak si ale můžete užívat třeba v zoologických zahradách ve Vyškově nebo Hodoníně. Mimo to nabídne Slevomat i pobyty do oblasti Znojma, které je od odnepaměti spjato hlavně s vinařstvím. V tomto ohledu ale nebudete zklamáni ani v dalších místech, kam patří Hustopeče. Vše můžete doplnit také návštěvou historických vinných sklepů Plže, nebo také vinicí Šorbes, kterou najdete v NP Podyjí.

Četné Slevomat pobyty pro dva míří i do Lednice

Nejvýznamnějším místem celé lokality je ale určitě i Lednicko-valtický areál, který patří mezi největší parkově upravenou krajinu na světě. I proto je nazývána jako Zahrada Evropy. Zajímavými místy v tomto areálu jsou také zámky, a to jak v Lednici, tak i ve Valticích. Pokud hledáte Slevomat pobyty pro dva, rozhodně vás toto místo nezklame. A pokud se vydáte na jeho prohlídku, nezapomeňte třeba ani na Minaret, Dianin chrám, nebo zajímavou zříceninu Janohrad. Ta je zajímavá hlavně tím, že se jedná o zříceninu umělou.

18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Nejprodávanější pobyty

Mohlo by Vás zajímat

Chcete být informováni
o nových slevách?

odhlásit z odběru

Často hledáte