Červnový leták Kaufland

08.06.2014

Za okny se nám stále mění počasí z deštivého na slunné a naopak. Poslední dobou ale přibývá dnů, které pomalu začínají připomínat léto. Koupaliště se postupně začínají napouštět, pánové odhazují svetry, dámy zmenšují délky sukní a zmrzlináři se začínají připravovat na letní sezónu.

Červnový leták Kaufland

(Foto - zdroj: shutterstock.com)

Kaufland na měsíc

Aby toho nebylo málo, vyšel také nový měsíční Kaufland leták. Popisek Vás sice může zmást, ale nebojte se, Národní úřad pro letectví a kosmonautiku neplánuje expedici německého řetězce vzhůru do oblak. Jelikož ani v Kauflandu nespí a snaží se přizpůsobit zákazníkům a také počasí, v aktuálním červnovém Kauflandu můžete najít velké množství zmrzlin a to jak na tyčce, tak i v rodinných balení. Za zmínku například stojí zmrzlina Algida Viennetta s příchutí vaječného likéru, která je nyní zlevněna z 54,90 Kč na přívětivých 34,90 Kč.

(produkt1)(produkt2)(produkt3)

Češi pojídači zmrzlin

Měli bychom si přiznat, že jsme velkými žrouty těchto mražených sladkostí. Vždyť ročně se v České republice vylíže 34 miliónů litrů zmrzliny, což vychází na více než tři litry na jednoho obyvatele. Necelou třetinu dělají zmrzliny točené nebo kopečkové a zbylé dvě třetiny jsou nanuky a "polárkáče". Jak lze očekávat, v České republice je nejoblíbenější zmrzlinou Míša, který jak hlásá slogan, je pro radost jako stvořený a hlavně už není jen tvarohový, k dostání je velké množství druhů. Aktuální Kaufland leták nabízí například meruňkového Míšu se slevou 40%, je tedy zlevněn z 14,90 Kč na 8,90 Kč.

(produkt4)(produkt5)(produkt6)

Lidé ocení kvalitu

Nejoblíbenější příchutí je pro Čechy vanilková a na druhé příčce se drží ovocná, konkrétně jahodová. Více nám chutnají zmrzliny ne tak sladké, spíše tvarohové nebo ovocné. Když bychom sečetli množství prodaných zmrzlin napříč všemi příchutěmi, jednoznačně by vyhrál Mrož, o kterého mají zajem i v zahraniční. Tuzemští výrobci si to vysvětlují tím, že je prostě vyráběn z pravého ovoce. Zmrzlina Mrož obsahuje až 55 % jahod. Dokonce i Mrože má v nabídce Kaufland leták a to konkrétně jahodovou dřeň v mističce, která je zlevněna z 59,90 Kč na 39,90 Kč. 

(produkt7)(produkt8)(produkt9)

18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Nejprodávanější pobyty

Mohlo by Vás zajímat

Chcete být informováni
o nových slevách?

odhlásit z odběru

Často hledáte