Slevy na pobyty se vyplatí!

26.03.2015

Zajímají vás slevy na pobyty? Pak vězte, že na Slevomatu je nabídka opět bohatá a přináší vám takřka neomezené možnosti. Pobyty pro dva jsou stále velice žádané zejména mezi mladými lidmi a seniory.

Slevy na pobyty se vyplatí!

(Foto - zdroj: Michal Horacek)

Udělejte radost sobě a své drahé polovičce a vyrazte na krátkou dovolenou plnou zážitků, na které dlouho nezapomenete. Můžete relaxovat, sportovat nebo chodit po památkách, výběr už je zcela na vás. Nakupujte se slevou, která vám vyrazí dech.

Víkendové Slevomat pobyty pro dva plné romantiky

Toužíte po dovolené, odjet někam daleko mimo domov za hranice všedních dnů, ale máte pouze omezené finanční a časové možnosti? Pak nesmutněte, všechno lze zařídit, když se chce. Slevomat pobyty pro dva vám otevře zcela nové možnosti. Odjet na prodloužený víkend není nic neobvyklého. Na Slevomatu navíc najdete různé destinace a typy zájezdů a to jak tuzemských, tak zahraničních. Nabídka se navíc stále aktualizuje a destinace přibývají. Wellness pobyty na prodloužený víkend bohatě stačí, za pár dní se vaše tělo relaxuje a navíc si užijete jeden druhého do sytosti. Jaro přímo vybízí k malé dovolené, tak neváhejte a vybírejte.

Slevy na zájezdy pro každého

Zajímají vás slevy zájezdů pro tento rok? Pak rozhodně vyzkoušejte Slevomat. Tento slevový server již funguje řadu let a svým zákazníkům poskytuje ty nejlepší služby. Protože konkurence roste, je třeba přicházet s neustálou inovací, proto nabídku víkendových pobytů doplňují také zájezdy k moři na 8 dní. Vyrazte s rodinnou do slunného Turecka nebo třeba na Kypr, kde zažijete dovolenou snů za velmi příjemnou cenu. Právě rodinná dovolená dokáže v rozpočtu udělat pořádnou trhlinu, proč tedy nenakupovat chytře, když můžete ušetřit pořádnou sumu peněz. Vyzkoušejte nákupy prostřednictvím slevových serverů. Chyťte si svou slevu ještě dnes, ať vám ji ostatní nevezmou. Kdo šetří, má za tři.

18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Nejprodávanější pobyty

Mohlo by Vás zajímat

Chcete být informováni
o nových slevách?

odhlásit z odběru

Často hledáte