Šťastných deset nabídne i Královské číslo

31.05.2016

Rozhodli jste se, že si vsadíte v loterii nazývané jako Šťastných deset? Pokud ano, je dobré vědět i to, že rozhodně nemusíte zůstat jenom u ní samotné. Vaši sázku totiž lze zajímavým způsobem rozšířit.

Šťastných deset nabídne i Královské číslo

(Foto - zdroj: shutterstock.com)

Konkrétní sázka, kdy se snažíte správně tipnout Šťastných 10 tažená čísla je základní a bez ní se neobejdete. Co k ní však můžete přidat, to je takzvané Královské číslo. O co konkrétně se jedná? Jeho princip je více než jednoduchý. Jedná se o jedno jediné číslo z celé škály dostupných. Pokud ho trefíme, což je vzhledem k příznivé pravděpodobnosti možné, můžeme z toho poměrně zajímavě těžit. Jak konkrétně?

Co když je ke hře Šťastných deset přidáno i Královské číslo?

Jak jsme zmínili výše, může nám přinést zajímavou výhru. A to větší, než když ho nevyužijeme. Samozřejmě pokud ho vsadíme, ale netrefíme, nic se neděje a výhra z klasického tahu Šťastných deset nám bude vyplacena. Pokud ale zároveň uhádneme i toto číslo, je výhra výrazně znásobena. Jako příklad si můžeme ukázat správný tip všech deseti čísel. Pokud královské číslo vsazeno nebude, bude násoben náš vklad, a to 200 000 krát. Pokud ale dané číslo vsazeno bude, a bude také správně tipnuto, je náš vklad znásoben 300 000 krát.

Stejně jako Šťastných 10, i Královské číslo vyjde jenom na 10 Kč

Hlavním pozitivem této loterie jsou určitě její nízké vklady. Už samotný základ je spojený s tím, že v rámci hry Šťastných 10 nám stačí vsadit si pouhých 10 korun. A přesně stejnou částku bude stát také to, pokud se rozhodneme vsadit i Královské číslo. Nejenom, že tak znásobíme naši možnou výhru, ale zároveň násobíme náš vklad, který se tak zvětší. To znamená ještě zajímavější výdělky, pokud nám Šťastných deset aktuální výsledky hrají do karet. A to vše jenom za pouhých 20 Kč, což stojí právě takto podaný jeden tiket, v konkrétní den, kdy probíhá losování.

18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Nejprodávanější pobyty

Mohlo by Vás zajímat

Chcete být informováni
o nových slevách?

odhlásit z odběru

Často hledáte