Zajímavé akce v Kauflandu

15.04.2014

Obchodní řetězec Kaufland pravidelně vydává svůj akční leták, ve kterém prezentuje žhavé novinky a slevy. Mimo jiné si můžeme v letáku přečíst zajímavé články či si prohlédnout rozmanitou inzerci. V dnešní době se společnost stále méně bojí zkoušet nové věci a k tomu se i přizpůsobují obchodní řetězce. Mezi stálé nabídky tak přibývají méně známé, exotické a orientální výrobky. Je to určitě správně, proč nenabídnout větší škálu chutí, když už je tak vyhledávaná. V aktuálním letáku Kaufland můžeme narazit na pár takových výrobků.

Zajímavé akce v Kauflandu

(Foto - zdroj: shutterstock.com)

Vyzkoušejte nové výrobky

Jistě není dobré zůstat stát na jednom místě a do svého jídelníčku nepřidávat nové a nové potraviny, či jídelníček neobměňovat. Každý by měl čas od času zkusit něco nového. Dobré je také zkoušet znovu věci, které nám třeba v mládí nechutnaly. Člověk se vyvíjí a s ním i jeho chuťové buňky. To že jste v mládí nesnášeli koprovku či hrách, neznamená, že vám teď nebude chutnat. Pokud máte chuť zkusit něco nového, aktuální Kaufland leták nabízí zajímavé výrobky, které vaší chuti určitě pomůžou.

(produkt1)(produkt2)(produkt3)

Potraviny ze zahraničí

Na pultech supermarketů a hypermarketů se čím dál více objevují výrobky, jež jsou tradičními jídly v zahraničí. Takovým krásným příkladem je prosciutto neboli pršut. Jedná se sušenou vepřovou šunku původem z Itálie. Pršut je vyroben z vepřového masa, které je nejprve naloženo do soli a poté je po dobu několika měsíců či let sušeno na větraném místě. A zrovna tuto chuťově výtečnou šunku nabízí Kaufland leták za zvýhodněnou cenu.

(produkt4)(produkt5)(produkt6)

Exotické ovoce v Kauflandu

Pokud opravdu nemáte chuť zkusit pršut nebo maso jíst nesmíte, existují pro vás exotické alternativy. Aktuální Kaufland leták nabízí ovoce zvané physalis. Ovoci se také říká mochyně peruánská a pochází z jihoamerického Peru. Ovoce je žluté, velké jako přerostlá třešeň a je obaleno papírově tenkým žebrovaným kalichem. Nejlépe je dobré physalis konzumovat syrový nebo jako součást ovocných salátů.

(produkt7)(produkt8)(produkt9)

18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Nejprodávanější pobyty

Mohlo by Vás zajímat

Chcete být informováni
o nových slevách?

odhlásit z odběru

Často hledáte