Kam vyrazit na slevové pobyty pro dva?

09.11.2016

Chcete si s partnerem nebo partnerkou odpočinout? Hitem jsou slevové pobyty pro dva. Podívejte se společně s námi na několik možností, kam můžete vyrazit. Variant je nejenom u nás více než dost.

Kam vyrazit na slevové pobyty pro dva?

(Foto - zdroj: shutterstock.com)

Začněme tím, co určitě láká nejvíce. Jsou to oblasti naší země, které jsou spojené s hlavně s relaxací. Jedná se především o krásná města, ve kterých není problémem navštívit známé a kvalitní wellness hotely. Pro milovníky odpočinku ideální volba. Během dne tak můžete nejenom bloumat po městě, ale můžete si užívat různé procedury, které vám nabídne hotel. Hitem jsou v poslední době i procedury lázeňské.

Známý portál Slevomat nabídne také cesty do horských oblastí

Další možností je vyrazit za sportem. V takovém případě doporučujeme horské oblasti. V létě si zde užijete mnoha turistických i cyklistických tras. V zimě zase nebudou zklamáni milovníci lyžování sjezdového, nebo běžeckého. Vyrazit lze doslova kamkoliv. Na slevových agregátorech najdete i portál Slevomat, který dnes nabídne na několik desítek pobytů během celého roku. Logicky dominují hlavně Krkonoše, nebo Šumava. Zvolit však můžete jakékoliv jiné pohoří v naší zemi. Výběr je opravdu více než velký.

Slevové pobyty pro dva mohou nabídnout i zážitky

Hledáte něco, co jste ještě nezažili? Pokud ano, máme pro vás několik dalších tipů. Hitem jsou zajímavé slevové pobyty pro dva, které jsou spojeny s poznáváním něčeho nového. Může to být pobyt spojený třeba s ochutnávkou piva a vína, který patří mezi nejvíce lákavé. Stačí si zajet do vinařských oblastí, nebo míst, kde najdete známé nebo menší pivovary. Též jsou neméně lákavá i pobyty spojené s návratem do minulosti, čemuž může odpovídat jak vaše ubytování, tak třeba i stolování, nebo celý víkendový program. I to je možnost, která dnes ani náročného cestovatele nezklame. Vyzkoušejte ji i vy.

18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Nejprodávanější pobyty

Mohlo by Vás zajímat

Chcete být informováni
o nových slevách?

odhlásit z odběru

Často hledáte